امروزه وقتي نياز است يك نرمافزار تحت شبكه بهتر كار كند، معمولا بازدهي كل سرور را بالا ميبرند اما نسل جديدي از رابطهاي شبكه سروري توليد شده است كه ميتواند سرعت و بازدهي نرمافزاري مخصوص را از طريق مهار و كنترل FPGAها بالا ببرد.
یکی کارهاریی که موقع تعویض هارد یا مواقع دیگر زیاد به آن نیاز خواهید داشت، انتقال فایل و برنامه ها از یک هارد به هارد دیسک دیگر است. البته اگر دوکامپیوتر در اختیار داشته باشید به راحتی با اتصال شبکه یا از طریق کابل پورت موازی (و حتی سری) امکان اتصال دو کامپیوتر و مبادله دیتا بین آن دو وجود دارد. ولی اگر فقط یک کامپیوتر داشته باشید و یا مایل باشید که انتقال دیتا با سرعت بالا انجام گیرد بهترین کار اتصال هار دیسک ها به یک کامپیوتر و مبادله دیتا بین آنهاست.
سیستم های حافظه کامپیوترها بر پایه سلسله مراتب حافظه ای ساخته می شوند. علت اصلی اینکه سیستم های حافظه به شکل سلسله مراتبی ساخته شده اند این است که هزینه هر بیت از فناوری حافظه معمولا با سرعت فناوری متناسب است.
برای سیسیتم های کامپیوتری امروزی بی شمار دستگاه I/O وجود دارند که آن ها را می توان به سه دسته دلخواه تقسیم بندی کرد. دستگاه هایی که ورودی را از کاربر دریافت می کنند، دستگاه هایی که خروجی را به کاربر نمایش می دهند و دستگاه هایی که با ماشین های دیگر در تعامل اند.
دنیای پردازندههای گرافیكی دنیای غریبی است. این تراشهها كار خود را با نمایش كاراكترهای ساده آغاز كردند و با نمایش اولین رنگها همه را شگفتزده كردند. امروزه كار، پردازندههای گرافیكی به جایی رسیده است كه برای پردازندههای مركزی سیستم (CPU) شاخ و شانه میكشند و حتی شعار منسوخ كردن آنها را سر میدهند.
نقش موس به عنوان یک ابزار اساسی برای کار با کامپیوتر بر هیچ کس پوشیده نیست. هنگام کار با کامپیوتر شما وابستگی زیادی به موس دارید. 20 سال قبل این وابستگی 100 درصد بود (اگر موس نداشتید نمی توانستید با کامپیوتر کار کنید.)، 5 سال قبل وابستگی 80 درصد بود و اکنون این مقدار به کمتر از 50 درصد افت کرده است. علت این افت، پیدا شدن تاچ پد و سایر سطوح لمسی بوده است. اما طراحان همچنان با جدیت در حال کار روی موس ها هستند. زیر آنها در نرم افزارهای طراحی مانند فوتوشاپ و... بسیار بهتر و سریع تر عمل می کنند.
سیستم های حافظه کامپیوترها بر پایه سلسله مراتب حافظه ای ساخته می شوند. علت اصلی اینکه سیستم های حافظه به شکل سلسله مراتبی ساخته شده اند این است که هزینه هر بیت از فناوری حافظه معمولا با سرعت فناوری متناسب است. سطوح مختلف در سلسله مراتب حافظه، نام های ویژه ای دارند. این مساله ناشی از این حقیقت است که معمولا سطوح مختلف سلسله مراتب حافظه، به صورت بسیار متفاوتی پیاده سازی می شوند.
همه ما در زندگی روزمره با توجه به فعالیت هایی که انجام می دهیم به فناوری های جدید که کارمان را با سرعت بیشتری انجان می دهند و امکانات مفیدی در اختیارمان قرار می دهند، احتیاج داریم. در ادامه به دو محصول جدید فناوری اشاره می کنیم.
امروزه افراد با توجه به نیازها و علایق استفاده های متفاوتی از کامپیوتر دارند. از این سو می توان با توجه به نیازها و کاربردها سیستم ها را در گروه های خاص جای داد.
احتمالا شما شرکت ARM را می شناسید؟ شرکتی که سی پی یو بسیاری از تلفن های هوشمند و تبلت ها را تولید می کند و حالا دیگر برای خودش اسمی در میان غول های بزرگ تولید کننده پردازشگر یعنی اینتل و ای ام دی پیدا کرده است.
اچ پی دیروز حسابی بازار لپ تاپ را به تب و تاب انداخته و با معرفی محصولات جدید و یا بازطراحی محصولات قبلی، کارزاری سخت تر از قبل را برای رقبایش تدارک دیده است. اول از همه اینکه بالاخره این شرکت هم وارد بازی لپ تاپ های فوق باریک یا اولترابوک ها شد. اچ پی دیروز در استرالیا به صورت رسمی لپ تاپ فوق باریک Folio را رونمایی کرد. این اولترابوک که با اس اس دی ۱۲۸ گیگابایت mSATA و حداقل قیمت ۹۰۰ دلار عرضه می شود، دارای صفحه کلید backlit بوده و باتری آن تا ۹ ساعت شما را همراهی می کند.
به ظاهر یک حافظه یو اس بی است. مانند همان چیزی که احتمالا یکی اش را همیشه همراه تان دارید. اما این یک کامپیوتر دو هسته ای است با یک پردازشگر 1.2GHz ARM به همراه وای-فای و بلوتوث و خروجی HDMI و ورودی حافظه MicroSD و حافظه داخلی.
امروزه اطلاعات دیجیتال و نقل و انتقال آنها جزء لاینفک زندگی ما می باشند . برخی از مشاغل که نیازمند به نگهداری و امانت داری اطلاعات دیجیتال سایرین هستند مانند استودیو های عکاسی، فیلم برداران و تدوین گران، حسابداران، پزشکان، طراحان، مهندسان و... همواره در خطر سرقت یا افشاء این اطلاعات هستند.
وقتی یک لپ تاپ جدید می خرید به چه مشخصاتی دقت می کنید؟ سرعت پردازشگر؟ هارد؟ رم؟ شکل ظاهری؟ هیچ وقت تاچ پد لپ تاپ برایتان مهم بوده است؟ شاید شما بیشتر از موس استفاده کنید اما همیشه و در همه ی شرایط نمی توان یک موس به همراه داشت و در هر صورت ناگزیر به استفاده از تاچ پد هستید.
به راستی روزی نیست که خبر تولید محصول جدیدی را نشنویم. بازار موبایل، تبلت و نوتبوک در رقابت تنگاتنگی به سر میبرد که انتخاب را برای کاربران متنوع و در عین حال سخت میکند.
اگر اطلاعات و مطالب مهمی در حافظه کامپیوتر خود ذخیره کرده اید و قصد دارید از این اطلاعات مهم پشتیبانی کنید و یا حافظه سیستم نسبتا پر شده است زمان ان رسیده که یک هارد اکسترنال تهیه کنید و...
سرانجام روزی میرسد که این تکنولوژیها را نه تنها در لپتاپ بلکه در موبایل ها و تبلت های مان هم خواهیم دید. هیچکدام از شما دنیای پردازنده های با قدرت مگاهرتز را به خاطر دارید؟